Uitschrijven bij SPiN

Wil jij je uitschrijven bij SPiN? Dat kan! Hier kun je een opzegformulier downloaden. Als je deze ingevuld opstuurt naar secretaris@spin-nijmegen.com of inlevert op de SPiN-kamer, wordt je uitschrijving z.s.m. verwerkt.
Als je je vóór 15 augustus uitschrijft, zal je uitschrijving nog vóór het begin van het nieuwe studiejaar worden verwerkt. Mocht je vóór 1 oktober geen bevestiging hebben ontvangen van je uitschrijving, stuur dan een mailtje naar secretaris@spin-nijmegen.com.

Openingsdagen en tijden SPiN-kamer

Op de SPiN-kamer zullen we tot en met 10 juli nog voor al jullie vragen klaarstaan en jullie tijdens de zware tentamenperiodes steunen met gratis kopjes koffie en thee. Vanaf 29 juni tot en met 10 juli hebben we aangepaste openingstijden en zullen wij open zijn van 11.00 tot 14.00 uur. Kom de laatste weekjes van dit studiejaar dus nog gezellig langs op de kamer!
Na 10 juli zijn we ook nog gewoon per mail bereikbaar, dus je kunt ons tijdens de zomervakantie bereiken op secretaris@spin-nijmegen.com.

Wist je dat...

..Je ook populaire psychologische boeken met korting kunt bestellen?
..Je altijd voorafgaande aan een tentamen een rekenmachine of woordenboek bij ons op de kamer kunt lenen?
..Er tussen 10:00 en 15:00 elke dag gratis thee en koffie voor jullie klaarstaat op de SPiN-kamer?
..Je op onze kamer ook voor activiteiten kunt pinnen?
..Je op de website verschillende interessante studiegerelateerde vacatures kunt vinden? http://www.spin-nijmegen.com/opleiding/vacatures
..De bestuursleden van SPiN iedere maand een blog schrijven, waarin je kunt lezen over hun ervaringen binnen en buiten het bestuur?
..Er op de SPiN-kamer een televisiescherm staat, waarop je dagelijks alle foto's van de afgelopen activiteiten kunt bewonderen?
..Er naast de deur van de SPiN-kamer een blauwe brievenbus hangt waar je al je ideeën en klachten over SPiN kwijt kunt?

Inschrijven Actief Lidmaatschap

Wil jij ook veel nieuwe, leuke mensen leren kennen? Wil je leuke dingen organiseren en mee kunnen op het geweldige, legendarisch Actieve Ledenweekend? Met andere woorden, wil je actief lid worden? Schrijf je vanaf nu in! Dit kan door te mailen naar informeel@spin-nijmegen.com of even langs de SPiN-kamer te komen. Op de site kan je de verschillende commissies vinden en wat ze organiseren. Voor vragen kun je ook altijd mailen naar informeel@spin-nijmegen.com.

Leenservice

Rekenmachine of woordenboek vergeten voor een tentamen? Je kunt deze tegen een borg van 5 euro of een belangrijk pasje op de SPiN-kamer komen lenen! Let op, het aanbod is beperkt dus op = op.

Tips voor studenten: Druk van de vaste lasten verlagen

Een bepalend thema die de media beheersen zijn de vaste lasten. Of dit nu gaat op programma's op televisie of reclamespotjes op tv, radio of internet. Continu wordt er door internetproviders , energieleveranciers en verzekeringsmaatschappijen gewezen op gunstige tarieven en hoeveel je wel niet zou kunnen besparen. Aanleiding voor ons om deze drie eens te bekijken en wat vrijblijvende tips mee te geven.

Internetproviders

Voor internetproviders en televisie aanbieders, zoals KPN, Ziggo, Tele2 en UPC geldt in meer of mindere mate hetzelfde als bij energieleveranciers. De producten zijn sterk vergelijkbaar, maar de prijsverschillen zijn vaak groot. Toch laten de internet aanbieders zich minder goed vergelijken vanwege vele kleine nuanceverschillen. Zo biedt de één een hoge uploadsnelheid of juist downloadsnelheid bij internet. Ook zijn er aanbieders die een gratis modem leveren of juist aan gratis monteur om alles te installeren. Wanneer je zelfs zou kiezen voor interactieve televisie, dan worden mogelijkheden nog groter, zoals een hd-recorder met of juist zonder korting. Gerenommeerde aanbieders, zoals je kan zien aan de tarieven van KPN, hanteren ook voor hun klantenservice relatief dure tarieven. Ook zijn er meer garanties voor reparaties en zogenaamde "up-time'. Budget aanbieders geven deze garantie niet of op een minder hoog niveau. De tarieven zijn er dan ook naar. Weeg daarom af wat je belangrijk vindt en kies voor een partij die daarbij het laagste tarief hanteert.

Nieuw op de site!

Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben, zijn er een aantal nieuwe pagina's aan de website toegevoegd! Zo kun je als je benieuwd bent naar de geschiedenis van SPiN, hier meer lezen over de oprichting. Daarnaast schrijft het bestuur elke maand een bestuursblog, die je vanaf nu hier kunt vinden. Ook kan je de stukken voor de ALV's nu makkelijker vinden onder 'Documenten'. Meer weten over de oud besturen kan hier.
Tot slot is er vanaf nu ook een aparte pagina voor actieve leden! Hier kunnen actieve leden alle documenten terug vinden die voor hen van belang zijn en bovendien komen hier ook alle foto's van de SocialCie activiteiten te staan.