Themadag: Trick or Treat Tuesday

Heb jij ook weer kriebels voor de eerste tentamenweken van het jaar? Wij hebben iets anders waar je ook de kriebels van gaat krijgen... Om helemaal in de sfeer van Halloween te komen wordt er op dinsdag 21 oktober 'Trick or Treat Tuesday' georganiseerd op de SPiN-kamer. Kom dus tussen 10.00 en 15.00 uur langs bij SPiN om gratis te genieten van onder andere bloederige vingers en alien-cake. We hebben in ieder geval zin om samen met jullie lekker te griezelen... Tot dan!

Eerstejaarsweekend

Het is zo ver: de zomer komt langzaam tot een eind, en met je psychologiestudie in mighty Nimma is de leukste tijd van jouw nog jonge leven begonnen! Om echter te voorkomen dat je jezelf verliest in de geweldige oceaan vol van rondzwemmende vissen (lees: de universiteit) moet je maar snel een grote zwerm vinden die je kunt volgen.

Daarom biedt SPiN je, voordat de bladeren zich rood verven en de koude winden over de zeeën waaien, de mogelijkheid om je studiegenoten beter te leren kennen op het legendarische jaarlijkse eerstejaarsweekend!

Van 17 tot 19 oktober 2014 zullen wij allemaal “Under the Sea” gaan, dus wees geen landkrab en schrijf je voor maar €25 in op de SPiN-kamer. Dit kan vanaf woensdag 10 september (let op je kunt alleen pinnen). Eten, drinken en ontzettend veel gezelligheid zit allemaal bij de prijs inbegrepen. Wees dus snel, want vol = vol!

Wij hebben er zin in!