Cocktailworkshop

Zin om even de druilerige winter te ontwijken en de tropische zomer weer even te tevoorschijn te halen? Kom dan naar onze cocktailworkshop woensdag 9 december vanaf half 9 in Café de Buurman! 

Excursie: Dierenlab

Het is weer tijd voor de eerste SPiN-excursie van het jaar! Dit keer is deze dichtbij huis. We gaan namelijk een kijkje nemen bij de gedragsonderzoeken van het dierenlab van de ru. 
Een groot deel van alle psychologische theorieën komt voort uit dieronderzoek. Heb je altijd al een keer achter de schermen willen kijken bij de experimenten die in je psychologie boeken staan en zien hoe het er werkelijk aan toe gaat? Dit is je kans! 

Wist je dat...

... je een melding kan krijgen als SPiN een nieuw evenement aanmaakt op Facebook? (ga naar de SPiN-pagina, zet je muis op 'vind ik leuk' en klik in het submenu op 'meldingen ontvangen')

Freelance auteurs HersenSPiNsels

Dit jaar komt de HersenSPiNsels met iets nieuws, namelijk freelance auteurs! Er is vanaf nu in elke editie van de HersenSPiNsels ruimte voor mensen van buiten de commissie om een stuk in het tijdschrift te plaatsen. Dit houdt in dat iedereen zijn creativiteit kwijt kan door een stuk op te sturen naar de commissie. Dit kan jij zelf zijn, een medewerker van de universiteit, een familielid of desnoods je buurman.

Oktober - blog van bestuurslid Ilse

En toen was oktober alweer voorbij, wat zijn de weken voorbij gevlogen! Ik herinner me nog mijn eerste kamerdienst. Het voelde heel raar om daar als kandidaatsbestuur te zijn en leden te helpen en te voorzien van koffie en thee. Voordat ik solliciteerde was ik niet iemand die dagelijks op de SPiN-kamer te vinden was. Toch raakte ik al na een aantal kamerdiensten gewend aan deze nieuwe positie en de SPiN-kamer voelt ondertussen helemaal vertrouwd.

Pagina's