Je studie plannen met StudyGrasp

Het nieuwe blok is begonnen, heb je je planning al op orde? Omdat SPiN meewerkt aan een pilot met StudyGrasp, kunnen we jullie toegang tot een online planning-tool aanbieden. We hebben gratis toegang geregeld voor de eerste 40 SPiN-leden die zich inschrijven via onderstaande link - we hopen dat jullie er je voordeel mee kunnen doen! Meedoen is vrijblijvend, feedback op de tool wordt erg op prijs gesteld (dat kan direct vanuit de applicatie).

16-04: Bestuursvoorlichting

Ben jij volgend jaar op zoek naar een nieuwe uitdaging, een unieke kans om jezelf te ontwikkelen, een jaar vol ontzettend leuke activiteiten en heel veel gezelligheid? Wil jij je netwerk verbreden, ervaren hoe het is om met een team samen te werken en je CV verbreden?
Dan is een bestuursjaar bij SPiN wellicht iets voor jou!

Congres: Het ABC van Neuropsychologie

Pearson Academy organiseert op 17 april een congres met de naam het ABC van Neuropsychologie: Intelligentie en Geheugen bij jong en oud. Het programma bestaat uit lezingen van vooraanstaande klinische neuropsychologen en onderzoekers die spreken over intelligentie, leervermogen en het geheugen bij jong en oud vanuit een neuropsychologisch en psychiatrisch perspectief. Daarnaast is er ook een informatiemarkt waar medewerkers van Pearson graag hun kennis over testgebruik delen en uitleg geven over nieuwe tests en aankomende innovaties.