Ouderdag

Van de makers van ‘take-your-kid-to-work day’ is er nu: ‘take-your-family-to-school day’! Precies ja: de ouderdag van SPiN (broers, zussen, opa’s, oma’s etc. ook welkom). Op deze dag kun jij als leerling samen met maximaal 3 familiefiguren 2 colleges bijwonen en een rondleiding over de campus volgen. 

Dropping

De lente is aangebroken en het weer is beter dan ooit tevoren! Heb jij zin in een avontuur met je mede SPiN vriendjes en vriendinnetjes? Schrijf je dan nu in voor de dropping op 11 mei!

Experiment in NEMO

Het Centre for Language Studies zoekt enthousiaste studenten die een deel van hun zomervakantie (tussen 15-08-16 en 28-08-16) onderzoek willen doen in Wetenschapsmuseum NEMO in Amsterdam! Ben je beschikbaar in deze periode en wil je ervaring opdoen met een wetenschappelijk experiment voor een breed publiek?

Studieboeken voor periode 4 nu online verkrijgbaar!

Kun je ook helemaal niet wachten om nieuwe, spannende vakken zoals Inleiding Gedrag, Ethiek of Psychotherapie te volgen? Dan kun je vanaf nu bij ons via http://spin.itdepartment.nl de studieboeken voor periode 4 bestellen! Op Nederlandstalige boeken ontvangen leden gedurende de bestelperiodes de maximaal wettelijk toegestane korting van 10% en daarbuiten de maximaal toegestane korting van 5%. De bestelperiode voor onderwijsblok 4 loopt nog tot 2 mei 2016.

Tips voor studenten

Druk van de vaste lasten verlagen

Een bepalend thema die de media beheersen zijn de vaste lasten. Of dit nu gaat op programma's op televisie of reclamespotjes op tv, radio of internet. Continu wordt er door internetproviders , energieleveranciers en verzekeringsmaatschappijen gewezen op gunstige tarieven en hoeveel je wel niet zou kunnen besparen. Aanleiding voor ons om deze drie eens te bekijken en wat vrijblijvende tips mee te geven.

Bericht van de voorzitter

Vol enthousiasme en gedrevenheid ben ik begonnen aan dit bestuursjaar. Ik had de eer om de voorzittersfunctie te vervullen en had het geluk om in een gemotiveerde, gezellige groep terecht te komen die SPiN dit jaar bestuurt. Je zou denken, wat kan er misgaan?

Helaas laat mijn gezondheid mij net dit jaar in de steek. Ik heb dan ook moeten concluderen dat ik niet langer in staat ben om mijn bestuursfunctie uit te oefenen. Ik wil iedereen bedanken voor het super leuke en leerzame eerste deel van het jaar. Het was een onvergetelijke tijd! Veel succes en vooral veel plezier nog dit jaar!

Groetjes,

Jelle van Hattem

Nieuwe selectieprocedure master GZP 2016-2017

Met ingang van studiejaar 2016-2017 zal de masterspecialisatie Gezondheidszorgpsychologie een intake- en selectieprocedure hanteren. 
De laatste jaren kent de masterspecialisatie Gezondheidszorgpsychologie een grote toestroom. Bovendien kampen afgestudeerden met een lange wachttijd om in aanmerking te komen voor een GZ-plaats. Daarom heeft de masterspecialisatie Gezondheidszorgpsychologie besloten om een selectieprocedure te gaan hanteren, indien het aantal kandidaten de in de praktijkinstellingen beschikbare stage-capaciteit ver overtreft.

Lidmaatschap SNUF

Help SPiN, word lid van het Nijmeegs Universiteitsfonds!
Met het studentlidmaatschap van de Stichting Nijmeegs Universiteitsfonds (SNUF) kun je het studentenbestuur van SPiN helpen om én vaker én grotere én nog gevarieerdere activiteiten te organiseren. Hoe? Door bij je aanmelding ons als doelvereniging op te geven. Het Universiteitsfonds maakt je lidmaatschapsbedrag van €8,50 per jaar dan één op één over aan SPiN. Hier haal je zelf ook voordeel uit doordat je dan zelf subsidies aan kan vragen bij SNUF en je krijgt als welkomstcadeau een handige USB-stick van 8 GB! Verder ontvang je vier keer per jaar de nieuwsbrief van het SNUF en word je op de hoogte gehouden van speciale Nijmeegse studentenactiviteiten.

Je kan je aanmelden via deze link of door op de SPiN-kamer langs te komen en het aanmeldformulier in te vullen.

Pagina's