Batavierenrace 2016

De voorbereidingen voor de grootste estafetteloop van de wereld zijn weer in volle gang!

Op 23 april middernacht begint de welbekende Batavierenrace, waarbij zo'n 8500 studenten de lange route zullen afleggen van het Universitair Sportcentrum Nijmegen, via Duitsland, de rustige Achterhoek en de Oude Markt in hartje Enschede naar de campus van de Universiteit Twente.

Excursie: pompekliniek

Heb je altijd al eens een kijkje willen nemen achter de gesloten deuren van een tbs-kliniek? Ook dit jaar kan je met SPiN naar de Pompe-kliniek. De excursie vindt plaats op 25 februari, vanaf 14.00 uur. Op 3 februari gaan de inschrijvingen open om 10.00 uur. Voor leden van SPiN is de excursie gratis, en voor niet-leden is het 1 euro. Neem bij zowel de inschrijvingen als bij de excursie zelf je ID mee! Aanvullende informatie volgt later nog.

Januari - blog van bestuurslid Jorina

Zo, januari is ook alweer voorbij. Een maand die in het teken staat van goede voornemens, afvallen, meer sporten en gezonder leven. Dit zijn echter ook de dingen waar ik mij deze maand vooral niet mee bezig heb gehouden. Ik zou willen zeggen van wel maar eerlijk gezegd zijn dat nou niet de dingen waar mijn prioriteiten liggen in deze tijd.

Veel stress om de tentamens, omdat ik in de eerste tentamen periode, laat maar zeggen, ‘niet echt goed’ gepresteerd had. Op de studiepuntenlijst, die in de SPiN-kamer hangt, mochten alle bestuursleden dan ook mooi een balkje inkleuren met het betreffende aantal studiepunten na de eerste tentamen periode, waarbij mijn meter zielig op 0 EC bleef staan. Dit gaf mij natuurlijk wel extra motivatie om de komende periode extra mijn best te doen.

En wat blijkt?

Bericht van de voorzitter

Vol enthousiasme en gedrevenheid ben ik begonnen aan dit bestuursjaar. Ik had de eer om de voorzittersfunctie te vervullen en had het geluk om in een gemotiveerde, gezellige groep terecht te komen die SPiN dit jaar bestuurt. Je zou denken, wat kan er misgaan?

Helaas laat mijn gezondheid mij net dit jaar in de steek. Ik heb dan ook moeten concluderen dat ik niet langer in staat ben om mijn bestuursfunctie uit te oefenen. Ik wil iedereen bedanken voor het super leuke en leerzame eerste deel van het jaar. Het was een onvergetelijke tijd! Veel succes en vooral veel plezier nog dit jaar!

Groetjes,

Jelle van Hattem

Nieuwe selectieprocedure master GZP 2016-2017

Met ingang van studiejaar 2016-2017 zal de masterspecialisatie Gezondheidszorgpsychologie een intake- en selectieprocedure hanteren. 
De laatste jaren kent de masterspecialisatie Gezondheidszorgpsychologie een grote toestroom. Bovendien kampen afgestudeerden met een lange wachttijd om in aanmerking te komen voor een GZ-plaats. Daarom heeft de masterspecialisatie Gezondheidszorgpsychologie besloten om een selectieprocedure te gaan hanteren, indien het aantal kandidaten de in de praktijkinstellingen beschikbare stage-capaciteit ver overtreft.

Actief lid worden, goede doelenweek en freelance schrijven

Bevalt de studie je tot nu toe wel? Is het toch allemaal minder druk dan je had verwacht? Lijkt het je leuk om nog iets naast je studie te doen of heb je spijt dat je begin dit jaar geen actief lid bent geworden? Pak dan nu je kans! We zoeken nog versterking voor de Feestcommissie, de Tijdschriftcommissie en de Lezingcommissie. Voor het tijdschrift zoeken we zowel een algemeen lid als iemand die zich wil gaan inzetten voor de layout van het tijdschrift. Heb je interesse in één van deze commissies?

Studieboeken periode 3

De studieboeken voor periode 3 staan nu online te koop ophttps://spin.itdepartment.nl!

Op Nederlandstalige boeken ontvangen leden gedurende de bestelperiodes de maximaal wettelijk toegestane korting van 10% en daarbuiten de maximaal toegestane korting van 5%. De bestelperiode voor onderwijsblok 3 loopt nog tot 8 februari 2016.

Op Engelstalige boeken ontvangen leden uiteraard steeds de maximaal mogelijke korting - als je dezelfde boeken ergens goedkoper ziet, laat het ons weten en we proberen de prijs meteen aan te passen!

Pagina's