Boekenverkoop 1e semester

Beste SPiN-lid,

Vanaf dit moment is het mogelijk om online je boeken voor het eerste semester te bestellen bij SPiN. Je kunt je boeken bestellen via spin-nijmegen.com onder het kopje “Opleiding”.

Onze boeken worden collectief ingekocht, waardoor de boeken niet direct geleverd zullen worden. Wanneer je tot 1 week vóór het begin van de cursus je boeken besteld hebt (uiterlijk 25 augustus bestellen), krijg je deze zeker vóór de start van de cursus bezorgd.

Bij SPiN ontvang je altijd maximale korting op boeken (tot 10% op Nederlandse en tot ruim 20% op internationale boeken). De korting op Nederlandse boeken kunnen we enkel bieden gedurende de collectieve bestelperiode en die loopt tot en met 7 september. Daarna krijg je maximaal 5% op Nederlandse boeken. Op internationale boeken krijg je bij ons altijd maximale korting!

Mocht je nog algemene vragen over de boekenverkoop hebben, dan kun je mailen naar: onderwijs@spin-nijmegen.com. Mocht je vragen hebben over jouw specifieke levering, vul dan een contactformulier in op onze boekenwebshop.

Nieuwe vacature: Leer-werktraject Coach September Advies

Wie zijn wij?

September Advies is een frisse organisatie bestaande uit jonge psychologen en coaches. We begeleiden studenten die willen veranderen van studie en middelbare scholieren bij het maken van een studiekeuze. Onze aanpak is helemaal op maat gemaakt. Hoe we te werk gaan bepalen we namelijk samen. We kunnen daarom garanderen dat iemand tevreden is met de keuze die hij of zij uiteindelijk maakt, welke dit ook is. Verder werken we samen met scholen om de kwaliteit van het studiekeuzeprogramma op middelbare scholen te verbeteren. Dit doen we door middel van diverse trainingen. Zo geven we studiekeuzetraining, die leerlingen in het examenjaar, of pre-examenjaar kunnen volgen. Ook geven we mentortrainingen, waarbij we mentoren helpen het studiekeuzeprogramma op school te verbeteren.

Vacature: Leer-werktraject Coach

VIIe Kandidaatsbestuur SPiN

Vol trots presenteren wij het VIIkandidaatsbestuur der Studievereniging Psychologie in Nijmegen: 

Voorzitter: Tess Bombeeck
Secretaris: Renske van der Steen
Penningmeester: Elien van Rooijen 
Commissaris Formeel: Inge van Dongen
Commissaris Informeel: Job Vervoordeldonk
Commissaris Onderwijs: Anki Verhagen 
Commissaris PR: Johannes Fiebig

We wensen hen heel veel plezier en succes toe het komende jaar.