Student battle Therapieland

Innovatieve psychologiestudenten opgelet:

Student battle!

Bouw je eigen e-health programma en win €500!

De eerste student battle in de Psychologie wereld geeft psychologiestudenten de kans om een kijkje in de praktijk te nemen en zichelf te ontwikkelen. Battle tegen andere studenten en maak in 2 dagen het winnende e0health programma. Het winnende programma wordt gefilmd en ingezet door Therapieland.

SPiN Hotspot vierdaagsefeesten

Mis je ons al bijna? Geen zorgen, want ook tijdens de 4-daagse zullen we natuurlijk weer 7 dagen en nachten wakker zijn! En als je zin hebt om je mede-psychologen en SPiNners even weer te zien, kom dan op woensdag 20 juli vanaf 20:00 uur naar het buitenterrein van het Bascafé. Naast ouderwetse gezelligheid wachten hier natuurlijk ook een gratis shotje en een gereduceerde bierprijs (2,00€) op je (SPiN-sticker niet vergeten!).

Zomerblog van bestuurslid Mesian

Kill the boy. Kill the boy, and let the man be born. Meesten van ons kregen waarschijnlijk ooit eens dit of een soortgelijk advies: wij moeten volwassen worden. Dit is een moderne, moeilijke wereld en wij moeten op gegeven moment gewoon eens beginnen met serieus doen om hier ons plekje te vinden, zegt men. Daarbij doet iedereen uiteraard zijn best om zichzelf (en zijn CV) zo efficiënt en snel mogelijk zo ver mogelijk persoonlijk verder te ontwikkelen,en dit dan in ieder geval meer succesvol dan al je collega’s en vrienden: academische studie, buitenlandervaring, Honours-programma, bijbanen, vrijwillige engagement. De lijst aan extra taken waarmee we onszelf maar al te graag mee bemoeien is eindeloos en op deze lijst is natuurlijk ook dat ene ding te plaatsen wat de laatste tijd meer een stempel heeft gedrukt op mijn leven dan al het andere: het bestuursjaar.

Koepelvereniging NKSW Kompanio is opgericht!

Sinds kort is er voor de studieverenigingen van de Faculteit Sociale Wetenschappen een koepelvereniging opgericht! De vereniging dient als een punt van samensmelting van de studieverenigingen. De vereniging zal streven naar het creëren van een sterk samenwerkingsverband. Er wordt gestreefd naar belangenbehartiging van de studieverenigingen van de FSW op facultair en universitair niveau. De vereniging zal de leden dichter bij elkaar brengen om onderlinge contacten te bevorderen. 

Welkom in Nijmegen: Taalcursusactiviteit SPiN 2016

Am Donnerstag, den 14 Juli, ist es wieder soweit! Wir von der Studienvereinigung Psychologie in Nijmegen (SPiN), bieten euch zukünftigen Studenten der RU eine gezellige Aktivität an! Der inhaltliche Teil mittags im Anschluss an den Sprachkurs ist nur für die zukünftigen Psychologen vom Juli-Sprachkurs gedacht, ihr kriegt auch noch eine schriftliche Einladung hierfür. Sobald es um 17:30h in die Stadt geht, sind ALLE zukünftigen Studenten von allen Studiengängen herzlich willkommen! DIE Gelegenheit um Nimma’s Hotspots und auch Eure zukünftigen Mitstudenten der Radboud-Uni schon mal besser kennen zu lernen!

Tips voor studenten

Druk van de vaste lasten verlagen

Een bepalend thema die de media beheersen zijn de vaste lasten. Of dit nu gaat op programma's op televisie of reclamespotjes op tv, radio of internet. Continu wordt er door internetproviders , energieleveranciers en verzekeringsmaatschappijen gewezen op gunstige tarieven en hoeveel je wel niet zou kunnen besparen. Aanleiding voor ons om deze drie eens te bekijken en wat vrijblijvende tips mee te geven.

Pagina's